Tjenester

Våre tjenester

Vi hjelper deg med det meste

Bilpleie

Vi starter først med en grundig avfetting av bilen. Her bruker vi en miljøvennlig men effektiv kjemikalieblanding som løser opp olje og asfaltrester.

Ditec

Det er det ytre som teller. En bil som skinner blir ikke bare lagt merke til, du får også en god følelse når du kjører en ren, blank og pen bil.

Bedriftsavtale

Firmabilen er ett av bedriftens ansikter utad. En ren og velstelt firmabil vitner om et seriøst firma som tar vare på sine verdier. Vi hjelper deg!

Bilpleieskolen

I samarbeid med Krefting, importøren av Autoglym, arrangerer vi jevnlige bilpleiekurs for både nybegynnere og viderekommende.

Dekk & felg

Hos Boss of Gloss får du kvalitetsdekk og felger i alle ledd. Vi sørger for at du får riktige dekk og felger til akkurat din bil og din dimensjon.

Solfilm

Vi har lang og bred erfaring med å legge solfilm på rutene. Vi bruker kun kvalitetsfilm fra de beste leverandørene for god og lang holdbarhet.

Småskader

Har du fått noen småskader på bilen? Eller riper i lakken? Boss of Gloss hjelper deg med f.eks. lakkskader, bulker, steinsprut, småreperasjoner, m.m.

Trenger du en av våre tjenester?