Bilpleie

Eksteriør

For grundig bilpleie starter vi først med en grundig avfetting av bilen. Her bruker vi en miljøvennlig men effektiv kjemikalieblanding som løser opp olje og asfaltrester. Skal vi vaske motoren dusjer vi først på den, så kjemien får god tid til å virke. 

Så påfører vi et tynt lag på de nederste delene av bilen. Deretter spyler vi av med høytrykk. Vi begynner alltid nederst på bilen og jobber oss systematisk rundt og oppover. Spyler godt innunder skjermer og under bilen.

Om nødvendig rengjør vi felgene med egnet middel. Deretter vasker vi hele bilen for hånd. Tar også et strøk innvendig i døråpninger. Etter å ha skyllet grundig tørker vi bilen med et absorberende håndkle.

Lakkrens, detaljer og polering

Når bilen er tørr er det tid for en grundig inspeksjon av lakken. Graden av riper, skjolder og matthet avgjør videre fremgangsmåte. Er det større skrammer eller skader kan vi etter avtale reparere og lakkere disse.

Videre velger vi egnede produkter og går over hele bilen med poleringsmaskin. Underveis sjekker vi lakken nøye for å sikre at vi får optimalt resultat. Vi avslutter med å legge på et beskyttende vokslag som herder og gir en blank og glatt overflate.

Alle plast- gummi- og kromdetaljer gås over med spesialmidler som renser og gir tilbake den opprinnelige fargen og glansen. Dekkene gis samme behandling. Forkrommede detaljer renses og behandles med egnede midler. Dekk og felger blir også renset og polert.

Interiør

En innvendig bilpleie og rengjøring starter med at vi tar ut alt som er løst. Vi foretrekker at kunden selv tar ut sine personlige eiendeler før bilen leveres til oss. Det som eventuelt måtte være igjen legger vi i en pose.

Gummimatter tas ut i forbindelse med utvendig vask, og spyles med høytrykk. Stoffmatter støvsuges og renses etter behov. Hele interiøret støvsuges så grundig, og vi gjør samtidig en vurdering av videre fremgangsmåte. Dashbord og andre harde overflater vaskes med egnet vaskemiddel, og vi bruker også trykkluft for å blåse vekk skitt og støv. 

Overflater med stoff støvsuges og renses etter behov. Om nødvendig foretar vi en dyprens av seter og tepper med en rensemaskin. Dette krever at bilen får stå og tørke, gjerne over natten.

Skinn

Skinn renses og behandles med egnede midler. Dette er viktig for at skinnet skal holde seg mykt og pent. Uten behandling vil skinnet tørke opp og sprekke, og kan også miste farge. 

Overflater av plast gir vi et strøk med spesialmiddel som renser og bringer tilbake den opprinnelige farge og glans.

Til slutt pusser vi vinduer og tar en siste sjekk på at alt er i orden før vi legger tilbake gulvmattene som også har fått seg et strøk med gummifornyer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle