Bedriftsavtale

Vi har gunstige avtaler

La oss ta hånd om firmabilen

Firmabilen er ett av bedriftens ansikter utad. En ren og velstelt firmabil vitner om et seriøst firma som tar vare på sine verdier.

For å sikre at bedriftens bilpark fremstår slik man ønsker kan vi tilby en bedriftsavtale tilpasset din bedrifts bilpark, bruksområder og ønsker.

Når bilen er ny kan vi polere og lakkforsegle den, slik at nybilglansen bevares og bilen blir lettere å vaske. Dette kan med fordel gjøres samtidig med at eventuell dekor påmonteres bilen.

Vi avtaler et fornuftig intervall for en grundig vask, og eventuell ny polering. Vi anbefaler minst en grundig vask høst og vår, og en årlig polering. Vi ser også over lakken og reparerer mindre skader etter avtale. Vi sjekker også at eventuell dekor sitter som den skal, og besørger utskifting av den om nødvendig.

Erfaringsmessig vil en sjåfør også gjøre en større innsats for å holde bilen ren i det daglige når han eller hun får utlevert en skinnende ren bil.

Vi har flere selvvask-anlegg og LaserWash der dine sjåfører selv kan vaske bilen uten eget utlegg. Du finner det både hos oss på Borgenhaugen, Pancoveien i Gressvik og i Satsminister Torps vei i Sarpsborg. Om ønskelig tar vi en gjennomgang med hvordan anlegget fungerer, og gir tips til en effektiv og skånsom vask. Vi kan også vaske bilen(e) for deg.

Bedriftsavtale kan også omfatte dekk og felg. Vi lagrer hjulene på vårt dekkhotell, og legger om høst og vår. Vi sjekker dekkenes tilstand, og anbefaler bytte når det er nødvendig. Når sesongen kommer er dine nye dekk klar, og du slipper å bekymre deg for om dine biler er riktig skodd.

Vi kan tilby henting og bringing av bilen innenfor rimelig avstand, og har også en varebil som kan benyttes mens vi jobber med din bil

Prisen på avtalen avtales ut fra biltype, bruksmønster og omfang av avtalen. Kontakt oss for et pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle