Om Boss of Gloss

Hvem er vi?

Vår historie

Kai Jensen har vært opptatt av bil så lenge han kan huske. Spesielt har han vært opptatt av å holde bilene rene og pene. Det førte til at han tok på seg vask og polering for venner og bekjente. Etter hvert som omfanget økte etablerte han firmaet OK Bilpleie, og hobbyen ble til jobb. I 2007 ble firmaet kjøpt opp av Iseveien Bilinnredning, og Kai fortsatte som daglig leder i firmaet som nå fikk navnet Iseveien Bilpleie.

Vinteren 2013 ble samarbeidet med Iseveien avsluttet, og Boss of Gloss AS så dagens lys. Kai har jobbet med bilpleie i mange år, og har verdifull erfaring. Fornøyde kunder viser at jobbene blir utført på beste mulige måte.

Tradisjonell bilpleie med vask og polering vil stå i fokus, men firmaet har også mer å tilby. Over flere år har vi i tillegg spesialisert oss på dekk og felg. Vi har et stort dekkhotell, kjemiproduksjon og leveranse, børsteløse bilvasker og selvvasker rundt omkring i Sarpsborg og Fredrikstad.

Boss of Gloss AS er dermed en viktig samarbeidspartner for bedrifter og private som ønsker en ren og pen bil som er skodd for enhver anledning.

Klikk her for å lese artikkelen om Kai hos Eika.

Vår stolthet

Vi er sertifisert som miljøfyrtårn

Dette er noe vi ansatte gleder oss over og er svært stolte av! Vi har ønsket å ta samfunnsansvar, jobbe for et bærekraftig miljø og skape et godt arbeidsmiljø gjennom økt fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Sertifiseringen innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi har nå oppfylt krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Statistikk og driftsresultater

Klikk på bildene for å se de i stor og riktig størrelse.
Bilde 1-9: Statistikk og resultater. Bilde 10-11: Bransjestatistikk.

Vår stolthet

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet

Boss of Gloss Bilpleie AS er godkjent av Arbeidstilsynet for å tilby tjenester bilvask, dekkskift og dekkhotell. Se https://www.arbeidstilsynet.no/godkjenninger/finn-godkjent-bilvask-dekk for status og mer informasjon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle